"O posibilă colaborare cu PP-DD ne ajută foarte mult în teritoriu"

de Carmen MOCANU Vineri, 06 Iunie 2014 63
Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că este posibil ca negocierile cu PP-DD să fie finalizate săptămâna viitoare, urmând ca acestea să se axeze pe trei paliere de colaborare posibile, "pe plan local, parlamentar și guvernamental", fapt care va ajuta foarte mult în teritoriu. Este posibil să le finalizăm săptămâna viitoare, într-un fel sau altul. Fiecare vine la negocieri cu un pachet de propuneri și în final există un pachet comun, așa este la o negociere. Noi discutăm de posibilitatea, nefinalizată încă, de a avea o colaborare cu PP-DD care ne ajută foarte mult în plan teritorial", a afirmat Liviu Dragnea la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.
Cât privește portofoliile pe care le-ar primi PP-DD, președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a spus că și acest aspect va fi avut în vedere în discuțiile de săptămâna viitoare.
"Probabil săptămâna viitoare vom finaliza discuțiile, inclusiv în domeniul acesta, discuții pe trei paliere de colaborare posibile, pe plan local, parlamentar și guvernamental", a adăugat Dragnea. 

Întrebat dacă președintele PP-DD, Simona Man, ar putea ocupa postul de ministru pentru relația cu Românii de Pretutindeni, Liviu Dragnea a spus: "Nu știu dacă îl poate lua singură. Dacă în finalul negocierilor apare această posibilitate, putem discuta, dar nu-l dăm noi". 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei