Parlamentarii, mobilizare pentru campania electorală

de Carmen MOCANU Miercuri, 09 Noiembrie 2016 238
Biroul Permanent al Camerei Deputaților a stabilit, ieri, ca în următoa-rele două săptămâni, deputații să aibă luni și marți activitate în comi- siile parlamentare, urmând ca de miercuri să își desfășoare activitatea în teritoriu. 

Concret, parlamentarii se vor mobiliza pentru campania electorală ce va începe pe 11 noiembrie și va dura până pe 10 decembrie. 

"Programul de săptămâna viitoare - luni și marți vor fi comisii, iar miercuri, joi, vineri și sâmbătă vor fi activități în teritoriu", a declarat secretarul Camerei Deputaților, deputatul PSD Marcel Ciolacu. El a argumentat că și senatorii au adoptat o decizie similară. 

Conducerea Senatului a decis ca ședința de plen de luni să fie ultima din această legislatură, în rest senatorii urmând să lucreze doar în comisiile de specialitate și în teritoriu, președintele Călin Popescu Tăriceanu urmând să convoace plenul doar în situații deosebite. 

Chiar și așa, ieri, senatorii nu s-au putut mobiliza nici pentru această ultimă ședință, astfel că aceasta a fost suspendată. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei