Partidul Poporului Constanța va anunța candidații la alegerile locale pe 15 martie

de Carmen MOCANU Marţi, 28 Februarie 2012 776
Desemnarea candidaților pentru alegerile locale care vor avea loc în luna iunie a cuprins toate formațiunile politice. Așa stă situația și în cazul Organizației Munici-pale Constanța a Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) unde încă nu au fost finalizate sondajele de opinie.
"Am fi dorit să anunțăm încă din această săptămână candidații, însă nu au fost finalizate toate sondajele. De exemplu, pentru municipiul Constanța avem două per-soane care ar putea candida pentru Primăria Constanța. În urma ședinței a Biroului Permanent Național s-a stabilit ca dată limită de anunțare a candidaturilor ziua de 15 martie", a declarat Gheorghe Slabu, președintele Organizației Județene a PP-DD Constanța.
El a mai spus că, la nivelul județului mai sunt câteva localități unde nu au fost terminate sondajele, dar în mare parte s-au stabilit deja candidații pentru primării. În acest context, liderul constăn-țean a mai spus că numele celor care vor reprezenta PP-DD la alegeri vor fi anunțate peste două săptămâni.
În altă ordine de idei, Slabu a mai precizat că a fost finalizată campania pentru ajutorarea sinistraților și deja, se lucrează intens, la eveni-mentele care vor fi organizate cu ocazia zilelor de 1 și 8 Martie când membrii partidului vor oferi mărțișoare constănțencelor. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei