"Tusac se întoarce acolo de unde a furat"

de Cuget Liber Marţi, 28 Februarie 2012 1001
Prefectul Claudiu Palaz a vorbit ieri despre situația de la primăria Mangalia, odată cu repunerea în funcție a edilului Claudiu Tusac. Palaz a menționat că a depus deja un recurs împotriva reinstalării lui Tusac, precizând că nu i se pare corect ca "atâta timp cât acesta a furat, să se întoarcă înapoi tot acolo de unde a furat".
Palaz a descris modul în care 2 milioane de lei au fost utilizați în alte scopuri decât cele destinate. "În loc ca acești bani să se ducă în acțiuni vitale pentru cetățeni, Tusac a preferat ca aceste 200 miliarde (n.r. lei vechi) să se ducă ca să își facă jocurile cei care sunt acționari la Callatis Therm. Evoluția anchetelor de la instituțiile statului își vor spune cuvântul," a spus Palaz.
Acesta a vorbit și despre Simion Nikitas, director al Callatis Therm, care acum este învinuit de șantaj și abuz în serviciu. "Tusac l-a tolerat pe Nikitas, care a menționat că el a venit să facă afaceri în Mangalia, nu să dea căldură, spunând cu o seninătate ieșită din comun că bătrânii și copiii din Mangalia sunt victime colaterale," a mai precizat Palaz.
Marius NICOLESCU
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei