PC a validat propunerile pentru funcțiile de secretari de stat și subsecretari de stat

de Carmen MOCANU Marţi, 15 Ianuarie 2013 210
Biroul Politic al Partidului Conservator a validat, în ședința de marți, propunerile formațiunii pentru cele cinci funcții de secretar de stat și două funcții de subsecretari de stat care le revin conservatorilor în Guvernul Ponta.
Potrivit Agerpres, președintele PC, Daniel Constantin, a anunțat, la finalul ședinței BP, că la Ministerul Muncii PC îl propune pentru funcția de secretar de stat pe Codrin Scutaru, la Ministerul Sportului și Tineretului pe Cristian Cosmin, iar la Ministerul Telecomunicațiilor propunerea este Sorin Vicol.
"La Ministerul Agriculturii rămânem consecvenți propunându-l pe Achim Irimescu, care nu e membru al PC, dar care are o experiență importantă pentru România și mai ales pentru agricultura românească. La Ministerul pentru Mediul de Afaceri, IMM-uri și Turism, propunerea noastră pentru funcția de secretar de stat este Dan Enache", a precizat Daniel Constantin.
În ce privește cele două funcții de subsecretari de stat, Daniel Constantin a precizat că la Ministerul Sănătății subsecretar de stat este propus Răzvan Vulcănescu, care în prezent ocupă funcția de secretar de stat, iar în cursul săptămânii viitoare va fi validată și cea de-a doua propunere pentru funcția de subsecretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, IMM-uri și Turism.
Daniel Constantin a subliniat că PC rămâne consecvent promovării tinerilor în politica românească. "PC va propune, în această guvernare cinci secretari de stat și doi subsecretari de stat. Propunerile PC pentru funcțiile de secretari de stat și de subsecretari de stat sunt de oameni tineri, care însă au o experiență foarte bună", a precizat liderul conservator.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei