PDL își anunță prioritățile legislative

de Cuget Liber Luni, 02 Septembrie 2013 81
Prioritățile legislative ale PDL în viitoarea sesiune parlamentară sunt centrate pe crearea locurilor de muncă, altele vizând domeniul educației, potrivit declarațiilor făcute, sâmbătă, de președintele PDL, Vasile Blaga, care a participat la Școala de vară a TDL, de la Eforie. El a amintit că PDL a depus în Parlament două proiecte de lege în acest sens, dintre care unul se referă la constituirea Autorității Naționale pentru Protecția Investitorilor.
Blaga și-a declarat speranța că această inițiativă va fi susținută la de putere, mai ales că nu este nevoie de fonduri publice pentru constituirea ei.
"Noi nu credem că România poate progresa fără o relansare economică, fără a crea locuri de muncă. Iată că nu numai că actuala putere nu creează milionul de locuri de muncă, dar, din păcate, pierdem și din locurile de muncă pe care le moșteniseră. Sunt cu 50.000 de locuri de muncă mai puțin decât anul trecut pe vremea aceasta și de aceea avem în Parlament depus un proiect de lege pentru reducerea fiscalității", a declarat acesta.
Blaga a spus că PDL susține reducerea cotei unice la 12% și a CAS cu cinci puncte procentuale, scutirea de impozit a profitului reinvestit pentru capitalizare și creșterea salariului minim la o mie de lei.
"Avem și măsuri restrictive în proiectul de lege respectiv. De exemplu, sancționarea evaziunii fiscale, ridicarea pentru aceștia a impozitelor la 30% de la 16%, pentru că, fiind la guvernare, nu suntem credibili dacă nu și propunem soluții pentru aplicarea acestor legi. Am văzut, inițial puterea nu era de acord și calculase, pe regula de trei simplă, ce gaură am produce în bugetul de stat dacă acest proiect de lege ar fi adoptat. Iată că după discuțiile de alaltăieri seară din USL deja discută direct de 3% re-ducerea CAS la angajator de la 1 ianuarie", a afirmat președintele PDL.
Taguri

Comentează știrea

christian louboutin sale uk
28 februarie 2014
christian louboutin sale uk

christian louboutin lady peep-toe colorblock slingback Stiri Politică : PDL își anunță prioritățile legislative | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin sale uk http://hassan.delmonsolutions.com/images/christian-louboutin-women.asp

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei