"PDL nu se rupe !"

de Carmen MOCANU Luni, 20 Mai 2013 47
Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, astăzi, că partidul pe care-l conduce nu se va rupe și că pe agenda formațiunii urmează o serie de acțiuni politice clare, precum lansarea în această săptămână a programelor pentru mediul de afaceri și dezvoltare durabilă a României.


"PDL? Nu, nu se rupe. Avem acțiuni foarte clare. Ați participat o parte dintre dumneavoastră săptămâna trecută la lansarea programului pentru agricultură în Călărași, joi lansăm la Galați programul pentru mediul de afaceri, vineri, la Reșița, programul pentru dezvoltare durabilă. Avem treabă multă", a declarat Vasile Blaga înainte de ședința Biroului Permanent Național. 

Despre afirmațiile consilierului prezidențial Sebastian Lăzăroiu potrivit cărora o parte din susținătorii Elenei Udrea ar pleca din PDL pentru a forma Partidul Popular, Blaga a spus: "Dumneavoastră îl mai băgați în seamă pe Albă ca Zăpada ? Ce s-a adeverit din pronosticurile făcute de dânsul în ultimii trei-patru ani de zile ?".  Întrebat dacă a purtat totuși discuții cu democrat-liberalii care au lăsat să se înțeleagă că ar vrea să părăsească PDL, Vasile Blaga a confirmat că au existat astfel de convorbiri. "Am avut și o să mai am cu grupul parlamentar din Cameră, cu cel de "Discuții a Senat am în fiecare săptămână. Sunt discuții normale între colegi", a afirmat Blaga. 


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei