PDL va depune moțiune simplă la Parlament pe tema situației din industria laptelui

de Carmen MOCANU Luni, 01 Aprilie 2013 120
Secretarul general al PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat că situația gravă din industria laptelui, generată de contaminarea cu aflatoxină, impune măsuri urgente de sprijinire a producătorilor afectați de scăderea vânzărilor, precum și pentru recâștigarea încrederii consumatorului.
Flutur a spus că PDL va depune o moțiune simplă la Parlament pe tema situației grave din industria laptelui, cu scopul de a penaliza Guvernul Ponta pentru incompetență, neglijență și pentru promisiunile electorale neonorate.
''Moțiunile pe care le depunem subliniază eșecul grav al Guvernului Ponta în susținerea mediului de afaceri. USL nu e doar incapabilă să stimuleze dezvoltarea agriculturii, dar nu reușește nici s-o susțină pe cea care deja există. Cauza principală a situației din industria laptelui este refuzul asumării responsabilităților de către USL. Dacă pentru diverse posturi de conducere sau pentru controlul unor sectoare economice se duce o bătălie dură în USL, de responsabilitățile pentru problemele grave fuge toată lumea'', a spus Flutur, subliniind că ''incompetența USL lovește grav'' cetățeanul simplu în calitatea lui de consumator de alimente.
Potrivit Agerpres, în opinia lui Flutur, Guvernul Ponta a adus industria laptelui în pragul falimentului prin ''gestionarea timidă și târzie'' a scandalului și ''prin tentativele de mușamalizare'' a responsabilităților din sistemul sanitar-veterinar. ''Guvernul nu a făcut niciun efort pentru a recâștiga încrederea consumatorului și nu a venit cu măsuri de sprijinire a producătorilor loviți de scăderea vânzărilor'', a spus Flutur.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei