Pe cine a decorat Traian Băsescu

de Carmen MOCANU Joi, 05 Iunie 2014 91
Curtea de Conturi a fost un "veghetor" al utilizării corecte a banului public, dar este important să sugereze și soluții de îmbunătățire a normelor de utilizare a acestuia, a declarat, joi, președintele Traian Băsescu, după decorarea președintelui Curții, Nicolae Văcăroiu.
Băsescu l-a decorat pe Nicolae Văcăroiu, cu Ordinul Național "Steaua României" în grad de Ofițer, cu prilejul aniversării a 150 de ani de la înființarea Curții de Conturi a României.
Decorarea lui Văcăroiu a fost propusă de președinte,"pentru excelența, recunoscută la nivel internațional, de care a dat dovadă în coordonarea actului de control, contribuind la eficientizarea modului de utilizare a resurselor financiare ale statului".
Distincții au primit și alți reprezentanți ai Curții de Conturi.
Potrivit Mediafax, în discursul său, președintele a spus că este o onoare pentru el să dea un semnal de respect pentru "instituția care veghează la corecta utilizare a banului public".
El i-a felicitat pe reprezentanții Curții de Conturi decorați la Palatul Cotroceni, pentru aniversarea a 150 de ani de la înființarea instituției.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei