Plenul Camerei Deputaților dezbate luni moțiunea simplă "Guvernul Ponta - fabrică de șomeri"

de Carmen MOCANU Luni, 04 Martie 2013 155
Plenul Camerei Deputaților dezbate, astăzi, moțiunea simplă inițiată de Partidul Democrat Liberal "Guvernul Ponta - fabrică de șomeri", care are ca temă situația de la combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea. Moțiunea va fi votată marți.
"Din vina guvernelor Ponta 1 și Ponta 2 România are astăzi un caz Oltchim. Iar acest caz este radiografia perfectă a acestei guvernări: toată incompetența, toată demagogia, toată neglijența și tot cinismul USL sunt perfect ilustrate de involuția gravă a acestui important combinat petrochimic românesc. Cazul Oltchim este simbolul guvernării USL, al guvernării bazate pe minciună și amăgire, iar pericolul major este ca acesta să molipsească toată economia", se arată în textul moțiunii simple.
Potrivit Agerpres, semnatarii susțin că, în perioada guvernării PDL, s-au făcut eforturi serioase pentru rezolvarea situației combinatului, printre care preluarea de către Oltchim a platformei petrochimice de la Arpechim, demararea procedurii de conversie a datoriilor statului și principalilor creditori în acțiuni astfel menținându-se locurile de muncă. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei