PNL introduce o nouă moțiune împotriva Guvernului Ponta

de Carmen MOCANU Joi, 02 Iulie 2015 91
Premierul Victor Ponta ar trebui să demisioneze de la conducerea Guvernului, dacă ține la România și la partidul lui, a afirmat copreședintele PNL Vasile Blaga, în cadrul unei emisiuni televizate.
El a spus că ''problemele'' pe care Victor Ponta le are cu justiția decredibilizează atât țara, cât și PSD, iar ''grija'' premierului de a ''sta agățat de scaunul de la Palatul Victoria'' denotă faptul că nu-l interesează soarta românilor, ci doar a sa.
''Ponta nu are ce căuta în fruntea Guvernului României. (...) Orice om în situația lui și-ar fi dat demisia, dar asta înseamnă să fii bărbat politic'', a declarat Vasile Blaga, la Realitatea TV. 

Liderul PNL a opinat că Ponta și-a pierdut autoritatea în propriul partid și că PSD este în momentul de față ''în degringoladă'', fapt demonstrat și de ieșirile publice ale unora dintre reprezentanții marcanți ai acestei formațiuni politice.
Blaga a anunțat că liberalii vor introduce în toamnă, după vacanța parlamentară, o nouă moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta, fiind pregătiți să preia guvernarea. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei