Preocupări în atragerea de fonduri pentru achiziţionarea de echipamente în şcolile din Mangalia

de Mircea GHIȚĂ Miercuri, 18 Ianuarie 2023 294
Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, se ocupă de toate problemele din învăţământul din localitatea pe care o conduce.
Marţi, acesta s-a întâlnit cu mai mulţi directori de şcoli, dar şi cu preşedintele Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, Sorin Mihai, întrevedere în cadrul căreia s-a discutat despre achiziţionarea diferitelor echipamente care sunt necesare pentru şcolile din Mangalia.
„Astăzi (n.r. – marţi, 17 ianuarie) am participat la o întâlnire cu directorii de şcoli și șeful Inspectoratului Școlar Constanța pentru a discuta despre atragerea fondurilor UE, în vederea achiziționării de echipamente și dotări la unitățile de învățământ din municipiul Mangalia. Conform axelor de finanțare, putem obține bani, prin PNRR, pentru echipamente sportive, aparatură specifică pentru laboratoare și săli de clasă, respectiv table interactive, mobilier modular, echipamente IT și alte dotări necesare pentru buna desfășurare și eficientizarea actului educaţional în orașul nostru. În perioada imediat următoare, după centralizarea solicitărilor din partea unităților de învățământ, vom depune cererea de finanțare, în vederea implementării proiectului. Vă voi ţine la curent pe acest subiect!”, a transmis Cristian Radu.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei