Comănici îl acuză pe Constantinescu că face pe polițistul: "Președintele CJC ne-a oprit mașina de campanie și a confiscat actele șoferului"

de Alexandra BĂLAN Joi, 07 Iunie 2012 524
Președinte al Filialei Județene al Partidului România Mare, Radu Comănici, a depus o plângere penală pe numele președintelui CJC, Nicușor Constantinescu pentru abuz în serviciu. Comănici spune că, ieri, în jurul orei 18.00, un microbuz de campanie al PRM a fost oprit de Nicușor Constantinescu și bodyguarzii săi, iar actele șoferului a fost confiscate "fără niciun drept".
"Un microbuz de campanie cu numărul de înmatriculare CT - 63 - NAC inscripționat cu însemnele și cu afișele PRM aflat în centrul stațiunii Neptun a fost oprit de Nicușor Daniel Constantinescu în persoană. Acesta împreună cu bodyguarzii dumnealui au confiscat actele șoferului și a mașinii de campanie fără nici un drept trimițându-le la Poliția Neptun pentru a fi verificate și pentru a primi sancțiuni afirmând că nu are voie să circule.
Vă mai facem cunoscut că bodyguarzii Domnului Constantinescu i-au adresat injurii conducătorului auto și PRM. Considerăm că fapta săvârșită de Constantinescu în exercițiul funcției de Președinte al CJC este un abuz în serviciu întrucât el nu este îndreptățit să oprească mașini în circulație și să efectueze controale la documente, pe care apoi le trimite la Poliție, cu indicația să se aplice sancțiuni", se arată în plângerea depusă la Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța. 
Taguri

Comentează știrea

constantean
7 iunie 2012
Ba are tot dreptul...

Ca el este "Capitanul de Judet", al carui loc e la "cotet", dar caruia constantenii nepasatori si plini de indolenta ii permit toate abuzurile imaginabile si inimaginabile de 12 ani, doar contra unor pomeni... i-ar trebui si un girofar pe masina, ca sa nu mai fie deranjat in timpul somnului din intersectie...

Alin
7 iunie 2012
aceeasi mizerie

Pai acelasi lucru l-a facut si Mazare, " bai,in PRIMARIA MEA, voi nu aveti ce cauta " ! Niste lepre ordinare

...
7 iunie 2012
...

..Păcălici...pardon, Comănici spune ziua ce visează noaptea?! Mâine-poimâine o să spună că Obama, agentul ungur în persoană, l-a oprit în trafic... :)))

Jean
7 iunie 2012
Delirium tremens

Cred ca Porcul si-a marit doza zilnica de alcool de face asa urat. Daca inainte era mai linistit si dormea cuminte pe mese sau pe la intersectii,vad ca acum a dat in Delirium tremens si opreste masinile pe strada. PS.Daca mai baga la rat atat de multa troasca ,Porcul o sa se creada Nero si o sa vrea sa dea foc judetului.

ddsd
8 iunie 2012
,,,,,,

Nicusor asta printe cei mai mari mafioti ai judetului care fura si sta pe milioane de euro ca si Mazare..........le e frica sa nu vina altcineva la putere ca trebuie sa isi faca bagajele si sa plece in Madagascar....... jos PSD -ul

ererete
8 iunie 2012
erterterter

rog votanti sa nu mai voteze PSD ca trebuie schimbare cum e si pe afara in alte tari ca sa prospere tara nu numai care sunt in funtii . schimbam pana vine unul care face treaba si nu fura asa cum a furat Mazare care sta pe o avere de 400.000.000 de euro in curand o sa intre si in "Forbe" si asta numai din salariu lui de primar saracul. Sau Palaz care inainte de asi da demisia de prefect a vandut un teren de 2.500.000 euro sa aiba bani de campanie,

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei