Primăria Năvodari și Termica Distribuție monitorizează furnizarea de căldură

de Alexandra BĂLAN Miercuri, 02 Noiembrie 2011 477
La Năvodari a început furnizarea energiei termice pentru cetățenii racordați la sistemul centralizat de încălzire. Pentru început, caloriferele vor fi calde doar în intervalul 18.00 - 6.00, urmând ca programul să fie extins în funcție de gradele din termometre.
"În momentul în care se va răci afară, programul de distribuție a energiei termice va fi de 24 de ore din 24", a declarat Alexandru Manu, directorul SC Termica Distribuție.
De la furnizarea energiei termice și până în momentul de față, primarul orașului Nicolae Matei a fost în permanență informat cu privire la situația din punctele termice și blocurile racordate la sistemul centralizat de încălzire.
Astfel, potrivit lui Alexandru Manu, situa-ția este sub control și va fi monitorizată pe tot parcursul sezonului rece: "Avem echipe operative care vor răspunde tuturor eventualelor probleme din teren. În cazul în care apar inconveniente, fiecare punct termic are afișat numere de telefon unde pot fi făcute sesizări. De asemenea, există consilieri locali responsabili de zone", a declarat Manu.
"Din totalul de blocuri, există la momentul actual o singură avarie pe o rețea pe care o avem în grijă - fiind afectate 6 blocuri din zona Sud, și anume: P4, P5, P6, P7, P8, P9, P10 dar se lucrează și sperăm ca de luni dimineață lucrurile să se remedieze. De asemenea, există câteva scări de bloc care nu au dorit să le furnizăm agent termic, spunând că vor să mai facă economie și câteva care au spărturi în scările blocurilor sau instalații", a mai adăugat acesta. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei