Primarul Mangaliei apreciază implicarea premierului în rezolvarea situației de la Podul Agigea

de Carmen MOCANU Luni, 30 Septembrie 2013 161
Edilul Mangaliei, Cristian Radu, este unul dintre primarii mulțumiți de decizia luată de premierul Victor Ponta cu privire la situația podului de la Agigea. 
"Mangalia ar fi fost, probabil, cea mai afectată localitate. Avem copii cu dizabilități, care fac naveta, zilnic, la Constanța. Avem elevi și cadre didactice, muncitori, care străbat această rută în fiecare zi. Sunt sigur că, pe lângă acest aspect social, am fi fost afectați și economic, pentru că nu m-aș fi mirat să se ridice prețul la alimentele de bază. Eu salut prezența premierului Victor Ponta la Constanța, care a decis că podul nu se închide. Va fi sistat traficul greu și restricționate vehiculele de peste 3,5 tone. La acest lucru mai trebuie lucrat pentru că, de exemplu, un microbuz de călători depășește acest tonaj și ne-am dori ca maximum de greutate admis să fie de 5 tone. Circulația va fi făcută pe două benzi", a declarat Criastian Radu. 
Totodată, edilul Mangaliei a mai precizat că în cadrul discuțiilor de la Prefectură s-a hotărât ca, în cazul în care una dintre cele 10 hobane va ceda, traficul rutier pe pod va fi închis definitiv. Între timp, factorii de decizie de la nivel central și local au luat măsura urgentării lucrărilor care se efectuează în aval de ecluza Agigea, între podul rutier actual și cel feroviar. În acest sens, constructorul a dat asigurări că acesta va fi gata până în primăvara anului viitor și va putea prelua circulația rutieră până la consolidarea Podului de la Agigea, care leagă Constanța de celelalte localități din sudul litoralului. 
Taguri

Comentează știrea

un cititor
30 septembrie 2013
un ziar lesinat

Nu intelegem ce cauta acest articol la rubrica : politica " . De la o vreme . acest ziar este din ce in ce mai lesinat . Sunt evitate problemele care framanta judetul si tara . Toate articolele se limiteaza la simple stiri , fapt care demonstreaza ca ziarul duce lipsa de ziaristi talentati

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei