PSD a decis să nu mai primească pedeliști în partid

de Carmen MOCANU Vineri, 15 Iunie 2012 322
Conducerea PSD a decis, ieri, în ședința CExN să nu mai primească în partid oameni de la PDL, au declarat pentru NewsIn surse social-democrate. Potrivit surselor citate, doar oameni foarte valoroși de la PDL vor mai avea loc în PSD dacă vor dori să vină, iar acestea vor reprezenta mici excepții. Ponta le-a mai spus social-democraților să înceapă negocierile pentru împărțirea colegiilor pentru alegerile parlamentare din toamnă cu cei de la PNL și PC. "Aici va fi o mică problemă, pentru că dacă rămânem pe principiul ca actualii parlamentari să candideze pentru un nou mandat, PSD va avea mai mulți parlamentari decât PNL, ori liberalii vor egalitate. Nu știu cum se va proceda. Oricum, colegiile PDL se vor împărți", au mai declarat surse din interiorul PSD.
Taguri

Comentează știrea

Hanibal
15 iunie 2012
egalitate ?

Cățelul vrea egalitate cu dulăul.Așa se întâmplă cand primești în pat o femeie ușoară.Vrea să fie considerată virgină și sa fie luată de nevastă. PSD se va convinge în curând ce le poate pielea liberalilor de teapa lui Hasotti. Vom vedea.Nu mai e mult până la toamnă,leliță Ioană.

Mine
15 iunie 2012
Egalitate

1 . Da acu ' e acu ' . PNL vrea egalitate .... Asa va trebuie. Pai se compara cele 2 partide ? Eu cred ca nu . 2. De ce nu mai primiti din PDL ? V-ati facut treaba cu cei care au parasit " corabia " si acum ... flit ? Politicieni ! Sunteti niste .. spuneti voi cine sunteti , pentru ca nu ma pot desfasura in spatiul virtual .

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei