PSD Constanța merge pe mâna lui Dragnea

de Ana FULAȘ IONESCU Joi, 24 Septembrie 2015 143
Comitetul Executiv Județean al PSD Constanța se va întruni, luni, 28 septembrie, ora 17, în sala mica a Casei de Cultură, pentru validarea hotărârii Biroului Permanent Județean de susținere a lui Liviu Dragnea la șefia partidului. 

Biroul Permanent Județean întrunit, astazi, în ședintă ordinară a hotărât componența Comisiei Electorale Județene pentru organizarea scrutinului intern de alegere a președintelui PSD. Astfel, comisia Electorală Județeană are urmatoarea componență: Cristinel Dragomir - președinte, Gâju Mariana - secretar, iar membrii: Ecaterina Prodan, Cristian Darie, Costin Răsăuțeanu.

Taguri

Comentează știrea

Cosmin
24 septembrie 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei