Puiu Hașotti, singurul ministru favorizat de Victor Ponta

de Carmen MOCANU Miercuri, 01 August 2012 354
Premierul Victor Ponta i-a anunțat, ieri, pe miniștri că trebuie să își amâne vacanța pentru anul viitor, deoarece Guvernul are probleme importante de rezolvat în perioada următoare. Ponta a anunțat și numele singurului ministru ce va face excepție și va avea vacanță.
Singurul exceptat de la această solicitarea fost ministrul Culturii, Puiu Hașotti.
"Nu m-am putut ține de cuvânt față de dumneavoastră, să aveți vacanță anul acesta, o amânați pentru anul viitor vacanța, cu mici excepții: domnul ministru Hașotti. Cultura sigur că mai intră în vacanță luna aceasta, ceilalți mai puțin", a spus Ponta miniștrilor, la începutul ședinței de guvern de ieri.
El a amintit că Guvernul începe în această săptămână discuțiile cu membrii misiunii comune a Fondului Monetar Internațional, Banca Mondială și Comisia Europeană. 
Taguri

Comentează știrea

gica contra
1 august 2012
vacanta culturii-cultura vacantei

Saracu domn menestru puiu. Cat a muncit el pentru propasirea culturii nationale. Pai credeti ca-i usor sa imparti contracte la cine trebuie si sa iei comisionu? Odihna placuta si vezi pe cine visezi.

gica pentru
1 august 2012
...cine munceste, merita!

...nea gicuta, tragi din toate pozitiile. Nu te lasi! ...Poate ca este chiar bine, ca uite asa, daca stie omul ca este urmarit, nu mai calca stramb...Cat despre domn menestru, cum zici aicea, daca a muncit omul, de ce sa nu faca o mica vacanta?...foarte bine, a pus lucrurile la punct in minister si poate lipsi si el o luna...cumva ai cosmaruri noaptea, te visezi cu spaclu' in mana și vine ...domn menestru sa ti-l ia?...stai linistit, stresul mare nu este bun, face rau la pompa de injectie.....

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei