Raluca Turcan, atac la Rareş Bogdan: „Are pusee de megalomanie”

de Mircea GHIȚĂ Vineri, 26 Noiembrie 2021 167
Fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan, l-a atacat, vineri, pe Rareș Bogdan după ce acesta a declarat că va cere sancționarea ei pentru ieșirea inadmisibilă referitoare la banii de pensii.
„Rareș vorbește din ce în ce mai mult despre el însuși la persoana a treia, asta ar trebui să-l îngrijoreze”, a spus Turcan.
„Rareș are pusee de megalomanie, pentru că vorbește din ce în ce mai mult despre el însuși la persoana a treia. Din punctul meu de vedere, asta în sine ar trebui să-l îngrijoreze. E clar că trece prin niște episoade de grandomanie și dacă ați întreba niște specialiști, sigur că vor spune că de obicei această grandomanie vine la pachet cu foarte mult ridicol”,
i-a transmis Raluca Turcan lui Rareș Bogdan.
Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a criticat-o dur pe Raluca Turcan, vicepreședinte al partidului, după ce aceasta a declarat luni că nu există bani în buget pentru plata pensiilor și a cerut demisia lui Florin Cîțu din funcția de președinte al liberalilor.
„Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL”, a declarat Bogdan, joi seara, afirmând că va cere sancționarea acesteia.
„Dacă ar fi făcut parte din Guvern, la orice minister, și la Sport, nu ar fi avut o astfel de atitudine”, a continuat Rareș Bogdan.
Rareș Bogdan spune că ieșirea Ralucăi Turcan, care a spus că nu mai sunt bani de pensii, l-a deranjat pe el, dar și pe alți liberali.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei