Raport IML: Adrian Năstase s-a împușcat, iar rănile au fost superficiale

de Cuget Liber Luni, 16 Iulie 2012 266
Raportul Institutului de Medicină Legală publicat astăzi, confirmă faptul că Adrian Năstase s-a împușcat, iar cele trei răni pe care și le-a provocat au fost superficiale, informează România TV. De asemenea, conform aceluiași document, Adrian Năstase nu avea nevoie de internare într-un alt spital decât cele deținute de Administrația Națională a Penitenciarelor.
Mai mult, urmele de sânge de pe hainele fostului premier și din biroul acestuia îi aparțin. Glonțul cu care Adrian Năstase s-a împușcat a trecut prin spatele gâtului, se arată în raportul IML.
Fostul premier a fost audiat de polițiștii și procurorii de la Spitalul Penitenciar Rahova, acolo unde este încarcerat. Adrian Năstase a stat de vorbă cu ofițerii de la Serviciul Omoruri, în legătură cu tentativa sa de sinucidere.
În seara de 20 iunie, Adrian Năstase a încercat să-și pună capăt zilelor, după de Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat definitiv la doi ani de detenție în dosarul "Trofeul Calității". Fostul premier a recurs la gestul disperat în biroul amenajat în propria locuință, din strada Zambaccian.
Fostul premier a fost luat de o ambulanță și dus la Spitalul Floreasca unde a fost suspus unei intervenții chirugicale. După câteva zile, Adrian Năstase a fost mutat la Spitalul Penitenciar Rahova.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei