Revoltă în PNL. Se cere demisia lui Cîțu

de Mircea GHIȚĂ Joi, 31 Martie 2022 458
Președintele PNL, Florin Cîțu, este așteptat de colegii din PNL, la întoarcerea din vizita sa în SUA, cu o solicitare de a demisiona din funcție. În caz contrar, partidul va organiza un nou congres extraordinar pentru alegerea unui nou președinte, au declarat pentru Digi24.ro surse din conducerea PNL.
Noul președinte ar urma să fie premierul Nicolae Ciucă, au precizat sursele citate.
Duminică ar urma să fie convocată ședința Consiliului Național al PNL, care să demareze procedura pentru organizarea unui Congres Extraordinar, în cazul în care Cîțu va refuza să demisioneze. Liberalii susțin că, odată cu Florin Cîțu, va pleca din funcție și bunul său prieten, Dan Vîlceanu, ministrul investițiilor și proiectelor europene.
Liberalii îi reproșează lui Florin Cîțu proasta gestionare a relației cu partenerii de coaliție, provocarea unui război permanent cu PSD, sabotarea lui Nicolae Ciucă în interiorul Coaliției și nerespectarea parteneriatului cu președintele Klaus Iohannis.
Preşedintele Senatului a efectuat, împreună cu o delegaţie de parlamentari, o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, la Washington, până pe 30 martie. El a avut întâlniri cu reprezentanţi ai Legislativului SUA, ai mediului de afaceri, precum şi ai comunităţii româneşti din zonă. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei