TAXA DE HABITAT, LA FEL PENTRU TOȚI CONSTĂNȚENII. Ce sumă trebuie să achităm și ce taxe au fost eliminate

de Carmen MOCANU Vineri, 18 Decembrie 2015 1790
UPDATE - Toate propunerile au fost aprobate! 

În acest moment, consilierii locali dezbat, în cadrul ședinței, proiectul privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru 2016. Decebal Făgădău a făcut următoarele propuneri:

Taxa de habitat, care se va numi taxă de salubrizare, să nu mai fie plătită în funcție de categoriile sociale, ci să fie la fel pentru toată lumea, respectiv 3 lei pe lună de persoană. 

De asemenea, el a mai propus să fie eliminată taxa de spații verzi, iar taxa de liniște să fie eliminată pentru persoanele fizice, iar pentru cele juridice să fie redusă la 50 la sută.
O altă propunere este ca terenurile de sport care erau încadrate ca centre de agrement, și plăteau 400 de lei anual, să plătească doar o taxă simbolică de 50 lei.



Taguri

Comentează știrea

Alex
18 decembrie 2015
Taxa de interes personal

Aceasta taxa este de 120 ron/persoana pentru oamenii cinstiti , numai cei din Cartierul cu votanti care se extinde beneficiaza de reduceri . Cum se face ca dupa ce a fost arestat Martin se reduce aceasta taxa. Fac taxa cat vor ei. Acum elimina taxe iar pe altele le reduc , iar dupa alegeri iar cresc si pun si altele

florin
18 decembrie 2015
Proiect nou!

Proiect nou, de talie mondiala! Nu este necesara niciun fel de experienta, decat cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero, pe computer! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect "Info" la adresa de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei