Traian Băsescu: "Iohannis a pus PSD cu spatele la zid"

de Carmen MOCANU Miercuri, 08 Februarie 2017 421
Președintele PMP, Traian Băsescu, spune că șeful statului, Klaus Iohannis, "a jucat ireproșabil" politic pentru aducerea în situație dificilă a PSD. 

"I-a jucat pe pesediști. Aroganți ca întotdeauna, când câștigă ei devin aroganți a doua zi. Sunt umili până când câștigă. Și Dragnea a crezut că toată lumea e a lui și e bărbatul numărul 1 al țării. Corect sau incorect, atenție, corect sau incorect, Iohannis i-a jucat pas cu pas până i-a pus cu spatele la zid. Asta e realitatea", a spus Traian Băsescu, întrebat cum privește mișcările politice făcute de președintele Klaus Iohannis în ultima perioadă. 

El a apreciat că "transformarea" șefului statului ține și de "niște sfătuitori mai buni". 

"Iohannis a jucat ireproșabil cartea punerii la colț a PSD-ului, a jucat perfect. Eu sunt un consumator de joc politic, nu mai sunt un făcător de joc politic, dar președintele a jucat, din punctul lui de vedere, ireproșabil. Nu știu ce s-a întâmplat, dar a jucat ireproșabil pentru aducerea în situație dificilă a PSD-ului, dar pe mâna PSD-ului, pe greșelile lor, pe indiferența lor, pe convingerea lor că dacă au luat 45% în alegeri le ține de cald. Eu cred că dacă îi cauți azi în orice sondaj nu au la încredere mai mult de 20%", a mai spus Băsescu.

Taguri

Comentează știrea

PICTORUL SEVER. I.
8 februarie 2017
DA

ASA ESTE NEA TRAIANE. BINE JUCAT. TU RAMAI SINGURUL POLITICIAN DE VALOARE DIN TARA. LE STI CU EXTERNELE SI INTERNELE. IOHANNIS AR TREBUI SA-SI CALCE PE MANDRIE SI SA TE IA CA CONSILIER PRINCIPAL.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei