Unde s-au cazat deputații constănțeni

de Carmen MOCANU Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013 371
Deputații constănțeni și-au exprimat opțiunea privind cazarea pe parcursul anului 2013, și au transmis conducerii Camerei Deputaților solicitarea lor. 
În consecință, șase deputați au solicitat până acum sume pentru cazarea în regim particular, și alți șase au optat pentru cazarea în regim hotelier. 
Mai exact, deputații Varol Amet (UDTTMR), Radu Babuș (PSD), Mircea Titus Dobre (PSD), Gheorghe Dragomir (PNL), Cristina Dumitrache (PSD) și Iusein Ibram (UDTR) și-au exprimat opțiunea pentru cazare în alte spații decât cele de la hotelurile care au contract cu Camera Deputaților. 
Astfel, aceștia au optat pentru obținerea a 70% din tariful minim practicat de unitățile hoteliere, respectiv circa 133 de lei/noapte.
De partea cealaltă, pentru cazarea la hotel au optat deputații Dănuț Culețu (FC), Florin Gheorghe (PDL), Mihai Lupu (PNL), Victor Manea (PNL), Eduard Martin (PSD) și Mihai Tararache (PP-DD). 
Tariful unei zile la hotel pentru un deputat care optează pentru o astfel de formă de cazare variază de la 235 de lei până la 190 de lei, fiind încheiate contracte cu șase unități hoteliere. 
În cazul tuturor contractelor încheiate de Camera Deputaților este prevăzută condiția ca unitatea de cazare să fie dublă.
Pentru locurile de la Hotel București (Radisson Blu) și Hotel Marriott este perceput un tarif de 235 de lei pe zi, în timp ce la Hotel Monte-Nelly și Hotel Royal tariful ajunge la 225 de lei pe zi. Cel mai mic preț este practicat în cazul Camerei Deputaților de Hotel Rin și Hotel Phoenicia - 190 de lei pe zi. Tarifele prezentate nu includ TVA sau taxa hotelieră.
În altă ordine de idei, revenind la deputații care reprezintă județul Constanța dar au locuințe în București, aceștia nu au dreptul să solicite bani pentru cazare. Printre aceștia se află Manuela Mitrea (PSD), Mădălin Voicu (PSD) și Remus Cernea (PSD). 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei