USR se extinde în Republica Moldova. Cătălin Drulă a făcut anunţul

de Mircea GHIȚĂ Duminică, 20 Noiembrie 2022 146
Liderul USR, Cătălin Drulă, a afirmat că formațiunea se extinde în Republica Moldova. El anunță că deputatul moldovean Lilian Carp s-a înscris în USR.
„Facem un pas important pentru consolidarea USR în Republica Moldova, prin venirea în partidului nostru a deputatului Lilian Carp, președintele Comisiei pentru Securitate Națională, Apărare și Ordine Publică din Parlamentul Republicii Moldova. Lilian e un om activ, hotărât, un român pro-european din Republica Moldova, care reprezintă și aici, și acolo forțele reformiste pro-europene”, a spus liderul USR, Cătălin Drulă.

Lilian Carp este un politician pro-european din Republica Moldova, vicepreședinte al Partidului Acțiune și Solidaritate, partidul președintelui Maia Sandu, și președinte al Comisiei Parlamentare pentru Securitate Națională și Ordine Publică din Parlamentul Republicii Moldova. A fost, de asemenea, consilier al primarului Chișinăului Dorin Chirtoacă.
Deputatul Lilian Carp a anunțat că va dezvolta organizația USR de la Chișinău și va înființa filiale în fiecare raion din Republica Moldova

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei