Vasile Blaga ar putea prelua conducerea PDL

de Carmen MOCANU Sâmbătă, 16 Iunie 2012 220
Colegiul Național Director al PDL se reunește, în această seară, de la ora 17,00, la Palatul Parlamentului. Reuniunea va fi urmată de o conferință de presă la sediul central al PDL.
Blaga nu exclude o candidatură pentru șefia partidului în timp ce Emil Boc spune că nu va mai candida și se va ocupa de Primăria Cluj .
"Am văzut tot felul de discuții - candidează, nu candidează. Oricine candidează într-o echipă. Eu nu am spus că nu voi candida. Nici că voi candida. Dacă colegii vor ajunge la concluzia asta și au fost astăzi voci destule în BPN care se îndreptau spre o astfel de soluție, atunci sigur o să mă consult și vom merge mai departe. Numai că important este cum va merge tot partidul mai departe. Eu am spus că nu candidez în echipa de organizare a unei Convenții, pentru că nu pot să candidez la președinția partidului ca membru al unei echipe de organizare a unei Convenții. Cel mai important e să rămânem uniți, să avem o conducere care să nu poată fi contestată la alegeri", a precizat Vasile Blaga.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei