Vasile Blaga, șef al campaniei electorale a lui Klaus Iohannis

de Carmen MOCANU Miercuri, 13 August 2014 204
Președintele PDL, Vasile Blaga, copreședinte al Alianței Creștin Liberale (ACL), a fost desemnat șef al campaniei electorale a lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidențiale din noiembrie 2014.
Anunțul a fost făcut de președintele PNL, Klaus Iohannis, ieri, la sediul PDL București, unde conducerea operativă a ACL a purtat discuții privind strategia de campanie.
"Am avut prima ședință mare de pregătire a campaniei electorale. Îmi face mare plăcere să anunț public că l-am rugat pe domnul copreședinte Blaga să fie șeful campaniei electorale și a acceptat. În continuare, va conduce echipa de campanie", a declarat președintele PNL.
La rândul său, președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că a acceptat cu plăcere propunerea de a conduce campania electorală a lui Iohannis, dar a subliniat că nu este o sarcină ușoară.
"Eu vreau să-i mulțumesc domnului Iohannis pentru încredere. Am acceptat cu plăcere, nu este o sarcină ușoară, dar cred că am experiența necesară pentru a coordona echipa de campanie", a afirmat Blaga. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei