Ce mâncăm pe ultima sută de metri a postului

de Andreea NĂSTASE Marţi, 30 Aprilie 2013 130
Postul paștelui este una dintre cele mai dificile perioade din an, mai ales dacă ne gândim la alimentație. Pentru a nu limita însă aportul zilnic necesar de proteine și nutrienți de care organismul are nevoie pentru o bună funcționare, dar în același timp pentru a respecta "interdicțiile" culinare, suntem nevoiți să găsim o sumedenie de soluții cu care să acoperim fiecare masă. 
Soia poate fi una dintre alegeri, mai ales că aceasta reprezintă o sursă naturală de aminoacizi esențiali, dar și de fibre și complexul de vitamine B. iar lista preparatelor din soia este destul de vastă pentru a ne permite să înlocuim carnea cu acest aliment: lapte de soia, brânză de soia, pastă de soia, pateuri și chiar iaurt. Mai mult, consumând produse pe bază de soia ne ferim de bolile de inimă și ajutăm la menținerea "colesterolului bun".
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei