Cui cereți ajutorul în cazul unui copil dispărut

de Andreea NĂSTASE Marţi, 12 Martie 2013 148
Dispariția unui copil este o adevărată dramă pentru familie. Vestea bună este că există șanse ca micuțul să fie găsit dacă cereți ajutor cât mai repede. Pentru acest lucru, există o adevărată "armată" de oameni care pot fi alături de familie încă din prima clipă. 
Centrul Român pentru copiii dispăruți și exploatați sexual este o organizație care asigură un centru permanent de contact, la care se poate apela prin numărul de telefon 116000. Linia permanen-tă de urgență reprezintă primul contact în comunicarea Centrului cu părinții, copiii, autoritățile și publicul larg. 
Centrul transmite rapid datele primite de la populație către auto-ritățile competente, poliție sau servicii sociale pentru protecția copilului, însă obține informații prețioase despre dispariția copilului pentru a ajuta cât mai mult toate persoanele și instituțiile implicate în caz. 
Din anul 2007, de când a fost deschis acest centru, peste 2.000 de cazuri au fost analizate, iar informațiile au fost transmise către autorități. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei