Din aprilie, furnizorii de servicii medicale pot încheia contracte cu Casa de Asigurări Constanța

de Andreea NĂSTASE Sâmbătă, 30 Martie 2013 153
Directorul Casei de Asigurări de Sănătate Constanța, Dragoș Poteleanu a anunțat printr-un comunicat de presă că furnizorii de servicii medicale, farmaceutice sau dispozitive medicale pot încheia, începând din data de 2 aprilie, contractele cu instituția pe care o conduce. Astfel, programul după care se depun dosarele este următorul:
- 11 aprilie are loc întrunirea comisiilor constituite în baza prevederilor art. 23 (3 și 4), art. 44 (4 și 5), din Contractul-cadru pentru anii 2013-2014, pentru asistența medicală primară, specialități clinice, paraclinice și medicină dentară.
- 12 aprilie are loc întrunirea comisiei constituită în baza prevederilor art. 62 (3) din Contractul-cadru pentru anii 2013-2014, pentru asistența medicală spitalicească.
- 16 aprilie - afișarea listei cu dosarele furnizorilor admiși/respinși la contractare, precum și a punctajelor obținute de furnizorii de servicii medicale paraclinice, furnizorii de servicii medicale de reabilitate în ambulatoriu.
- 17 aprilie - depunerea contestațiilor.
- 18-19 aprilie - rezolvarea contestațiilor.
- 22-25 aprilie - întrunirea cu unitățile sanitare cu paturi în vederea negocierii valorilor de contract.
- 25-30 aprilie - redactarea și finalizarea contractelor cu furnizorii de servicii medicale, farmaceutice și dispozitive medicale;
- 30 aprilie - afișarea furnizorilor intrați în relație contractuală și valorile de contract. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei