Ierburi banale care te scapă urgent de colăcei

de Cuget Liber Luni, 14 Octombrie 2013 447
Vara s-a terminat, vacanța a trecut și ai început deja să te "resimți" după mâncărurile grase și condimentate din concediu? Indiferent de motive, burta și colăceii nu au ce căuta pe corpul tău. Unica.ro recomandă câteva ierburi de top care te scapă urgent de burtă, colăcei și îți conferă un abdomen plat și tonifiat.
Mărarul reduce balonarea. Plantă care face adevărate minuni când vine vorba de balonare și digestie defectuoasă, mărarul se poate servi alături de alte alimente sănătoase ca peștele, mâncăruri cu sos de roșii, supe, tocănițe și muștar tip Dijon. Mărarul conține substanțe care ajută la descompunerea mai rapidă a carbohidraților complecși și a proteinelor în intestine.
Menta, un ajutor de nădejde pentru colecist. Frunzele de mentă proaspătă ajută organismul să producă mai multă bilă în vezica biliară, ajutând astfel la digestia mai bună a grăsimilor din alimente. Menta te ajută să arzi grăsimile din zona abdominală mai rapid decât multe cure de slăbire, trebuie doar să ai grijă să nu faci excese.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei