Reduceri de prețuri la consultații și tratamente, la spitalul privat Isis

de Andreea NĂSTASE Luni, 24 August 2015 315
Ambulatoriul de specialitate al spitalului privat ISIS acoperă o paletă largă de specialități medicale: obstetrică-ginecologie, ecografie, neonatologie, pediatrie, neurologie și psihiatrie pediatrică, oncologie, neurologie, nefrologie, urologie, chirurgie generală și vasculară, cardiologie, neurochirurgie, reumatologie, pneumoftiziologie, medicină internă, endocrinologie, ortopedie. Echipa de specialiști își desfășoară activitatea în zece cabinete complet echipate.
"Ambulatoriul este dotat cu aparatură de ultimă generație, unică în județul Constanța. Medicii lucrează cu echipamente medicale performante, iar o noutate exclusivă este ecograful Voluson E8 Expert BT12 lansat în 2012 la nivel mondial. Astfel, ecografiile sunt efectuate la cele mai înalte standarde de calitate și precizie, beneficiind de asemenea de o consiliere atentă.
Pentru ca tu să fii sigur în orice moment că sănătatea ta și a membrilor familiei tale evoluează în condiții optime, specialiștii Spitalului Privat Isis au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achizi-ționat în regim de abonament anual Benefisis sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate", transmit reprezentanții unității sanitare. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei