Riscurile consumului exagerat de sare

de Andreea NĂSTASE Joi, 18 Iulie 2013 172
"Nici o masă fără sare?" Iată care sunt consecințele! Medicii avertizează că un consum exagerat de sare poate duce la apariția cancerului gastric și poate agrava bolile cardio-vasculare.
În plus, sarea favorizează apariția unei bacterii extrem de periculoasă, implicată în apariția bolilor de stomac, și anume Helicobacter Pylori și care nu poate fi depistată decât în urma analizelor de laborator.
O persoană sănătoasă nu poate să aibă un deficit de sodiu chiar dacă nu sărează deloc mâncarea, deoarece acesta se regăsește în majoritatea alimentelor, însă pentru a avea controlul asupra consumului de sare se recomandă citirea etichetelor de pe alimente la fiecare cumpărare.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei