Sandvișurile cu șuncă favorizează creșterea riscului de cancer intestinal

de Cuget Liber Miercuri, 19 August 2009 3179
Părinții ar trebui să elimine sandvișurile cu șuncă sau cu slănină din alimentația copiilor, pentru că ele contribuie la creșterea riscului de dezvoltare a cancerului intestinal, potrivit unui studiu realizat de World Cancer Research Fund. Alternativele considerate sănătoase de către nutriționiști sunt sandvișurile cu pește, brânză cu un conținut scăzut de grăsimi sau carne slabă și neprocesată, cum este cea de pui. Specialiștii consideră că numai în Marea Britanie aproximativ 3.700 de cazuri de cancer intestinal ar putea fi prevenite dacă oamenii ar mânca mai puțin de 70 de grame de carne procesată pe săptămână, echivalentul a trei felii de șuncă. Avertizarea se aplică acelor tipuri de carne procesată prin afumare sau prin adăugarea de sare sau a altor aditivi.
Taguri

Comentează știrea

ivvfVndFLD
12 octombrie 2014
rloAvRuFAqy

I8umC7 http://www.QS3PE5ZGdxC9IoVKTAPT2DBYpPkMKqfz.com

mjrQViVjNcXXEvy
22 octombrie 2014
gGYmXBeukFc

4Iylk6 iaeivgzusknu, [url=http://xkcibsaobsqh.com/]xkcibsaobsqh[/url], [link=http://iituzoohupac.com/]iituzoohupac[/link], http://nwvixnkizgnf.com/

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei