ȘOCANT. Mâncăm carne cu ... lipici!

de Andreea NĂSTASE Marţi, 14 Octombrie 2014 392
Ultima găselniță în domeniul cărnii, respectiv a celor care vând carne, este un fel de lipici care unește resturile mai mici de carne. Bucățile de carne mici sunt "prăfuite" cu această soluție, după care sunt ținute laolaltă în folie de plastic. După ceva timp resturile de carne devin o bucată întreagă, ce poate fi vândută sau prelucrată ca atare. 

Deși este cunoscută în domeniul cărnii de mulți ani, abia în urmă cu doi ani, în SUA, organizațiile care promovează mâncarea sănătoasă au contestat folosirea ei ca pe o formă de "lipici" pentru carnea de vită, izbucnind un scandal pe această temă. Tot procedeul este atât de bine realizat încât nici măcar experții nu sesizează deosebirile.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei