"Sunt aerofob, dar mă tratez"

de Andreea PERHAIȚĂ Sâmbătă, 29 August 2015 136
Constănțenii care vor să scape de frica de a călători cu avionul au șansa ca, timp de șase săptămâni, să participe, în fiecare sâmbătă, la un curs cu psiho-terapeuți și psihologi.
Este vorba despre un proiect pilot, intitulat "Sunt aerofob, dar mă tratez", lansat de Compania Națională de Aeroporturi București în parteneriat cu Tarom. Cursul se desfășoară sâmbăta, timp de șase săptămâni, o ședință având între două și patru ore.
"Inițiativa acestui proiect a fost determinată de obiectivul de a oferi clienților servicii de cea mai bună calitate, luând în calcul faptul că, din punct de vedere static, 1 din 5 oameni suferă de aerofobie", a declarat Valentin Iordache, director al Departamentului de Comunicare și Relații Publice al Companiei Aeroporturi București. La cursuri vor participa psihoterapeuți și piloți. Ședințele sunt denumite semnificativ, "Frica și teama", "Oamenii care lucrează în aviație", "Avionul și caracteristicile sale tehnice", "Strategii de succes pentru eliminarea fricii de zbor", "Pregătește-te de zbor" și "Să trecem la zbor". Cursurile sunt gratuite. 
Taguri

Comentează știrea

Mirela
29 august 2015

Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati. Cerinte: calculator, conexiune internet , rabdare, cunostinte minime PC, seriozitate, perseverenta, atentie la detalii . Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa: [email protected]

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei