Actele pe care trebuie să le completezi dacă vrei să-ți vinzi mașina anul acesta

de Petruta RIDICHE Miercuri, 08 Mai 2024 163
Reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța reamintesc cetățenilor că pot înstrăina un autovehicul prin completarea formularului tipizat utilizat la tranzacționarea mijloacelor de transport. Este vorba despre „Contractul de înstrăinare-dobândire a unui mijloc de transport”. Ulterior, acesta se vizează la sediile agențiilor fiscale, în baza programării la ghișee.
Astfel, cetățenii care vor să își vândă mașina trebuie să știe că pot completa acest formular după ce îl descarcă de pe site-ul instituției sau îl solicită gratuit în orice agenție fiscală.
Actele necesare pentru eliberarea unui certificat fiscal pentru înstrăinare mijloc de transport sunt: cererea pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscală pentru persoane fizice privind impozite, taxe locale și alte venituri ale bugetului local; cartea de identitate a mijlocului de transport ce urmează a fi înstrăinat; cărțile de identitate/Buletinele de identitate ale proprietarilor și delegația/împuternicirea și cartea/buletinul de identitate al delegatului/împuternicitului, după caz. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei