AJOFM Constanța anunță noile apeluri competitive lansate de Ministerul Investițiilor

de Petruta RIDICHE Vineri, 15 Septembrie 2023 253
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Constanța informează că Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat apelurile competitive pentru sprijinirea înființării de întreprinderi sociale în mediul urban și mediul rural.
Apelurile se adresează organizațiilor interesate să devină administratori de grant și să sprijine persoanele interesate să înființeze întreprinderi sociale în mediul urban sau în mediul rural. Este vorba despre: apelul competitiv „Sprijin pentru înființarea de întreprinderi sociale în mediul urban”, aferent Programului Educație și Ocupare (PEO) 2021-2027, care are ca prioritate antreprenoriatul și economia socială; apelul competitiv „Sprijin pentru înființarea de întreprinderi sociale în mediul rural”, aferent Programului Incluziune și Demnitate Socială (PIDS) 2021-2027, care are ca prioritate și temă principală protejarea dreptului la demnitate socială.
Proiectele persoanelor interesate pot fi depuse prin Sistemul Informatic MySMIS2021 începând cu data de 18 septembrie, până în data de 13 noiembrie, ora 16:00. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei