ANM. CUM VA FI VREMEA DE FLORII

de Cuget Liber Sâmbătă, 08 Aprilie 2017 187
Vremea de Florii va fi frumoasă și caldă, cu temperaturi maxime între 14 și 22 de grade și posibil ploi trecătoare în estul și sud-estul țării, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

"Vremea de Florii va fi frumoasă și caldă. În zonele estică și sud-estică există condiții de posibile ploi slabe, trecătoare", a declarat pentru News.ro, Mirela Polifronie, meteorolog de serviciu al Administrației Naționale de Meteorologie.

În Dobrogea, temperaturile vor fi în creștere duminică, ajungând la maxime de 14-18 grade și minime de 6-9 grade.

În Banat vor fi în medie temperaturi de 20-22 de grade ziua și 6-10 grade noaptea.

În Crișana vor fi temperaturi maxime de 19-21 de grade și minime de 5-8 grade, sâmbătă și duminică fiind condiții reduse de ploaie.

În Transilvania, în duminica Floriilor vremea se va încălzi și vor fi temperaturi de 14-20 de grade ziua și 2-7 grade noaptea.

În Maramureș, începând de duminică va fi o încălzire a vremii, cu temperaturi maxime de 16-20 de grade și minime de 4-7 grade.

Și în Moldova va fi o încălzire a vremii începând de duminică, când vor fi ziua temperaturi de 16-20 de grade și noaptea de 4-7 grade.

În Muntenia, în duminica Floriilor vor fi temperaturi de 14-18 grade ziua și 6-9 grade noaptea, iar condițiile de ploaie vor fi reduse. 

În Oltenia, ziua temperaturile vor urca, de duminică, la 17-21 de grade ziua și 5-9 grade noaptea.

Și la munte va fi vreme frumoasă începând de duminică, când se vor înregistra temperaturi de 4-10 grade ziua și 0-5 grade noaptea, peste cele specifice perioadei. 


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei