Anunț SPIT: Modalități de plată a impozitelor și taxelor locale

de Andreea ANDRONACHE Joi, 27 Iunie 2024 302
Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța pune la dispoziție contribuabililor mai multe modalități de plată a impozitelor și taxelor locale.
Astfel, sumele pot fi plătite online, pe site-ul instituției, la secțiunea „Servicii online/Plata impozite”. Se pot achita integral sau în trei rate în perioada 02.04-31.12, inclusiv, a anului fiscal, cu Bonus Card de la Garanti Bank sau prin programul BT.
De asemenea, sumele pot fi achitate pe site-ul ghiseul.ro, prin serviciul Internet Banking sau prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Serviciul Internet Banking - Banca Transilvania. Prin intermediul telefonului mobil, taxele și impozitele se achită în aplicația e-Tax Mobile – SPIT sau în aplicația ghiseul.ro. De asemenea, sumele mai pot fi plătite prin ordin de plată, beneficiar fiind Primăria Municipiului Constanța, cod fiscal 4785631.
Pentru cetățenii care vor să achite taxele și impozitele prin numerar sau prin intermediul cardului bancar, o pot face la orice agenție fiscală SPIT. Prin numerar (în Municipiul Constanța) o pot face prin serviciul Westaco Express la stațiile OMV Petrom, la agențiile băncii Garanti Bank sau la toate oficiile Poștei Române.
Taguri

Comentează știrea

Raspopitu
Joi, 27 iunie

M-ai păcălit .Știrea este răsuflate de 10 ani. Unde dai și unde crapă.

Raspopitu
Joi, 27 iunie

M-ai păcălit .Știrea este răsuflate de 10 ani. Unde dai și unde crapă.

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei