Aproape 1.500 de oferte pregătite pentru Bursa Locurilor de Muncă

de Mirabela ȘERBĂNESCU Miercuri, 12 Octombrie 2022 315
Vineri, 14 octombrie, începând cu ora 9.00, se va desfăşura, la sediul Universităţii Maritime din Constanţa, o nouă bursă a locurilor de muncă destinată absolvenților. Cu toate acestea, orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă poate participa, indiferent de vârstă și de calificarea profesională, inclusiv ucrainenii care locuiesc, la acest moment, pe raza judeţului nostru.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), Adelina Vlad, evenimentul
reprezintă o oportunitate de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca tinerii, şi nu numai, să poată alege un loc de muncă potrivit pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupaţiile cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung. Precizăm că, până la momentul actual, s-au înscris pe listele AJOFM 50 de agenţi economici, care le oferă celor interesaţi să lucreze un număr de 1.497 oferte de muncă, dintre care 104 sunt destinate celor cu studii superioare. 
Taguri

Comentează știrea

Panou de Ziar
12 octombrie 2022
Aici sa publicati ! (zi de zi)

Nume, tel., Salariu [max-min], Conditii de Baza (nu tot ca plictiseste). Dupa 9 luni, ne uitam pe recomandare de angajat si vedem aplauzele.

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei