Atenţie, se opreşte apa în localitatea Cumpăna!

de Alina DRACOPOL Vineri, 13 Mai 2022 201
Pentru executarea lucrărilor de conectare a sistemului nou de alimentare cu apă la staţia de pompare Constanţa Sud/Bifurcaţie Cumpăna, RAJA SA va întrerupe funcţionarea staţiei, în noaptea de luni spre marţi, 16 spre 17 mai 2022, în intervalul orar 22,00 - 04,30. Vor fi afectaţi de lipsa apei toţi consumatorii din localitatea Cumpăna.

Investiţia face parte din Contractul de Execuţie Lucrări CL 4 – „Reţele apă şi canalizare în zona periferică a municipiului Constanţa, Palazu Mare şi staţiunea Mamaia”, în valoare totală de 43.544.639,00 lei, derulat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM).
 
„Le cerem scuze pentru disconfortul creat abonaţilor din zona afectată, pe care îi asigurăm că echipele de intervenţie ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectaţi de această lucrare să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă. Amintim consumatorilor că investiţiile pentru modernizarea şi dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung şi vizează asigurarea unor servicii ireproşabile şi implicit creşterea calităţii vieţii.”, anunţă reprezentanţii RAJA.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătăţirea capacităţii de transport şi de distribuţie a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare şi a calităţii apei, reducerea pierderilor în reţeaua de distribuţie, siguranţa şi continuitatea furnizării serviciilor.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei