Atenție, se oprește curentul electric la Constanța!

de Andreea PERHAIȚĂ Vineri, 27 Noiembrie 2015 101
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 9 și 12, sunt afectați consumatorii din zona Tomis Nord, complexul Cireșica, iar între orele 8 și 18, sunt afectați cei din zona Coiciu, de pe străzile Baba Novac, Răsuri, Albinelor, Fulger, Belșugului, Steagului, Străjerului și Merișor - total. 

În restul județului, sunt anunțate întreruperi în municipiul Mangalia, în zona Gară - Saturn, cu strada Rozelor, blocurile C3, C11, C12, C13, C14, C15, C16, C17, C17A, C18A, C18B și centrala termică nr. 8, de pe strada Ion Creangă, cu blocurile C3, D1, E și J - total. 

De asemenea, între orele 8 și 20, vor fi întreruperi în localitățile Ovidiu și Topalu - parțial, în localitățile Siminoc și Valea Dacilor - total, dar și în localitatea Cernavodă, cu zona Dealu Vifor, U.M. Marina Hînog și crama Cochirleni.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei