Atenție, trafic blocat pe Șoseaua Mangaliei!

de Andreea PERHAIȚĂ Sâmbătă, 24 Septembrie 2016 236
Pentru înlocuirea unei porțiuni, cu o lungime de 24 metri din conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe Șoseaua Mangaliei, S.C. RAJA S.A. va bloca traficul rutier în noaptea de sâmbătă spre duminică, 24 spre 25 septembrie, de la ora 22.00 până la ora 8.00 dimineața, pe Șoseaua Mangaliei, pe tronsonul delimitat de sensul giratoriu de la intersecția cu strada Hatman Arbore și până la intersecția semaforizată cu strada Pandurului.

În acest interval, traficul rutier va fi deviat pe ruta Șoseaua Mangaliei - strada Hatman Arbore - strada Meșterul Manole - strada Pandurului - Șoseaua Mangaliei.

"Lucrarea este mult îngreunată de faptul că din cei 24 metri, pe o lungime de 18 metri, exact pe toată lățimea străzii Șoseaua Mangaliei se va monta o singură bucată de conductă la o adâncime de 2,5 metri, ceea ce a și dus la blocarea în totalitate a drumului. Având în vedere restricționarea circulației auto pe acest tronson, reparațile se vor efectua în regim de urgență", precizează purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.

Pentru fluidizarea traficului, a fost anun-țată și Poliția Locală, iar în zona lucrărilor vor fi două echipaje care vor dirija traficul pe ruta ocolitoare. 

"Ne cerem scuze față de participanții la trafic din zona respectivă, dar aceștia trebuie să înțeleagă că echipele de intervenție vor face tot ce este necesar pentru limitarea efectelor nedorite și vor încerca să realizeze lucrările într-un timp foarte scurt. Menționăm că furnizarea de apă potabilă nu este afectată, tronsonul nou fiind montat în paralel cu cel vechi", mai spune reprezentantul RAJA.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei