Avarie RAJA. Mai multe zone din Medgidia, lăsate fără apă

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 03 Iulie 2013 148
Pentru remedierea unei avarii la puțul nr.7 din Medgidia, ce alimentează zona Industrială a orașului, S.C. RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă alimentarea cu apa astăzi, 3 iulie 2013, în intervalul 10,00 - 18,00, fiind afectați consumatorii: Portul Medgidia, Lafarge, societatea Etermed, cartierul de case delimitat de străzile Poligonul Viilor și Șoseaua de Centură, precum și blocurile LS1, LS2, FC1 și FC2.


"Ne cerem scuze față de abonații afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp", precizează reprezentanții RAJA.


Taguri

Comentează știrea

mitica
4 iulie 2013
pericol iminent

Dupa modul iresponsabil de abordare unor interventii incep sa fiu rezervat la apa pe care o consum.Lucrarea a fost finalizata in jurul orei 18,00 cu precizarea ca la terminarea lucrari nu s-a luat masurile necesare stari initiale inceperi lucrari.Oricine putea cadea in acel gol unde s-a lucrat dat fiind si langa statia de maxi.Nu contest partea tehnica deoarece pierderi mai sunt

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei