"Bani Direct Acasă", prin Poșta Română și PrioriPay

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 24 Septembrie 2014 163
Românii din străinătate au posibilitatea de a trimite bani în țară, direct la ușa destinatarului. Începând cu luna septembrie, Poșta Română și PrioriPay pun la dispoziția clienților din afara României o platformă rapidă, care să elimine drumul la ghișeu și alte cheltuieli suplimentare. 

Prin noul sistem, expeditorul își va deschide, gratuit, un cont în cadrul platformei PrioriPay, pe care îl va alimenta printr-un card bancar cu suma necesară transferului. Pasul doi este accesarea secțiunii dedicate serviciului "Bani Direct Acasă", unde clientul va completa datele destinatarului. Poșta Română va prelua datele transferului și va înmâna banii prin intermediul poștașului. 

"O soluție inovativă de transfer de bani precum cea oferită de PrioriPay are nevoie de rețeaua națională de distribuție a Poștei Române. Cei care se bazează pe ajutorul trimis de membrii familiei aflați în străinătate îl vor putea primi, direct acasă, din mâna aceluiași om care le aduce pensia, alocația pentru copii sau ziarul de dimineață", a declarat Alexandru Petrescu, directorul general al Poștei Române. 

Transferul de bani se poate realiza de oriunde din lume, din fața calcu-latorului sau de pe telefonul mobil conectat la Internet, prin accesarea website-ului www.prioripay.com. Comisionul perceput pentru acest serviciu se achită, integral, de către expeditor și se compune din tarifele PrioriPay și cele ale Poștei Române, aferente serviciului E-mandat. 

"Pe lângă comisioanele avanta-joase, «Bani Direct Acasă» reprezintă un standard de accesibilitate în domeniul transferului de bani: atât expeditorul, cât și destinatarul se pot bucura de beneficiile acestui serviciu fără să se deplaseze în sucursalele diverselor instituții care oferă servicii similare. Datorită acoperirii naționale oferite de Poșta Română, prin acest serviciu suntem de un real ajutor mai ales celor care sunt plecați în străinătate și trimit bani către rudele în vârstă, aflate în localități mai izolate", a precizat și Ion Matei, directorul ge-neral al PrioriPay. 

De exemplu, la transferul sumei de 1.000 de lei, expeditorul va achita un comision de 20 de lei - conform planului tarifar aferent serviciului E-mandat al Poștei Române - și 0,5 euro, comision PrioriPay. Pentru a primi banii, desti-natarul nu este obligat să deschidă un cont pe website-ul www.prioripay.com. 

Taguri

Comentează știrea

PEbaTQFX
24 septembrie 2014
rDbEZPkEmllJGE

uqMx8H bikxemulshiq, [url=http://syriecsbtedz.com/]syriecsbtedz[/url], [link=http://uufupprzmkyb.com/]uufupprzmkyb[/link], http://hkmzzhcphohk.com/

cJMBoGNjmSHUYUk
24 septembrie 2014
qpGKBaFAvuk

QEuPFT lscricfyvkqq, [url=http://ojhvtjdtqkvr.com/]ojhvtjdtqkvr[/url], [link=http://gmpstfkuegia.com/]gmpstfkuegia[/link], http://qihpexozbfqb.com/

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei