Bucurie maximă pentru cei mici. Noi locuri de joacă pentru copii, în municipiul Constanţa

de Mirabela ȘERBĂNESCU Joi, 04 Mai 2023 995
Piticii vor avea parte, foarte curând, de noi locuri de joacă. În prezent, Primăria Municipiului Constanța lucrează pentru ca în fiecare cartier să existe astfel de locuri de joacă, iar cele care au fost desființate să fie reamenajate cu echipamente moderne și să poată fi folosite în siguranță.
Astfel, la Constanța se lucrează la reamenajarea unor locuri de joacă ce au existat cândva în oraș dar care, în timp, au fost dezafectate.
Mai exact, este vorba despre următoarele spații destinate celor mici: aleea Egrete, aleea Bravilor, strada Cișmelei, Dionisie cel Mic şi strada Nicolae Tonitza.
Potrivit reprezentanţilor primăriei, exceptând spațiul de pe strada Nicolae Tonitza, unde încă nu au început lucrările, la celelalte patru se lucrează în această perioadă la infrastructură. Toate locurile de joacă sunt refăcute de la zero: se amenajează un zid de sprijin pentru siguranța celor mici, se toarnă pat de nisip, piatră, vor fi montate elemente de joacă noi și variate, iar ultimul pas constă în turnarea unui covor de cauciuc antitraumă. Amintim că, în paralel, autoritatea locală se află în diferite etape pentru proiectare pentru amenajarea altor 35 noi locuri de joacă. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Ultima oră

Titlurile zilei