Campanie de primăvară de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 09 Aprilie 2014 126
Compania de salubrizare din Constanța și Gremlin organizează în perioada 11 - 12 aprilie 2014, respectiv vineri și sâmbătă, între orele 8,00 - 16,00, prima acțiune de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) de anul acesta. 
Desfășurată sub sloganul "Hai să facem împreună curățenia de primăvară!" campania își propune să vină în întâmpinarea constănțenilor cu modalități la îndemână de a se debarasa de aparatura electrică și electronică uzată. Astfel, în cele două zile de campanie, constănțenii sunt așteptați la cele cinci centre de colectare pentru a preda echipamentele electrice și electronice vechi sau uzate. În plus, pentru deșeurile voluminoase sau grele (frigidere, mașini de spălat, aragazuri, etc.), cetățenii vor avea la dispoziție numărul de telefon 0757/777.097 pentru a solicita preluarea gratuită direct de la domiciliu. 
Pentru a recompensa inițiativa celor ce aleg să se debaraseze în mod responsabil de deșeurile de echipamente electrice și electronice, organizatorii vor oferi tuturor participanților câte o mătură, drept premiu instant, precum și un bilet la tombolă. În cea de-a doua zi a campaniei, sâmbătă, 12 aprilie, de la ora 17,00, va avea loc acordarea premiilor prin tragere la sorți, la centrul de colectare din str. I.C. Brătianu, zona Cora. Astfel, toți cetățenii vor avea șanse egale de a câștiga premii precum un aspirator de mână, un mop cu aburi, un aspirator fără sac sau marele premiu al campaniei, o ședință de curățenie profesională la domiciliu.
Centrele de colectare sunt deschise tot timpul anului și pot fi regăsite pe Șoseaua Mangaliei, în zona complexului comercial Billa, pe strada Adamclisi, în zona complexului Brotăcei, pe strada Cișmelei, la intrarea spre Școala nr.29, pe strada I. C. Brătianu, în zona complexului Cora și pe strada Unirii, în zona complexului Adivin. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei