Cartierul Faleză Nord și zona Câmp din Constanța, fără curent electric

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 09 Martie 2016 262
Constănțenii care locuiesc în zona Faleză Nord și cei din zona Câmp nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. 
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Con-stanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 17, sunt afectați consumatorii de pe strada Muncel - întrerupere totală, cei de pe străzile Jiului, Frasinului, Făgetului și strada Unirii, porțiunea cuprinsă între străzile Ion Rațiu și Muncel - între-rupere totală. 

De asemenea, în același interval, sunt anunțate întreruperi în zona Câmp, strada Ion Neculce, bloc N1, scara A și bloc PN3, scara A - întrerupere totală. 

În restul județului, între orele 8 și 18, sunt anunțate întreruperi în localitatea Topalu, pe străzile Dinu, Sevasta Vintilă, Rândunelelor și Hârșovei - întrerupere parțială, dar și în orașul Hârșova, pe străzile Plan-telor, Viitorului, Ioan Cotovu, Rozelor și Nicolae Târcă - întrerupere parțială.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei