Cartierul Tomis Nord și centrul Constanței, fără curent electric

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 19 Iunie 2013 157
Constănțenii care locuiesc în centrul municipiului și în cartierul Tomis Nord nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. 
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării cu energie electrică, astăzi, în timpul lucrărilor. 
Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8,30 și 15,30, sunt afectați consumatorii din zona Tomis Nord - Brotăcei, pe strada Adamclisi nr. 4, bloc AS3, Adamclisi nr. 8, bloc AS4, strada Capidava nr. 5, bloc Z1, strada Suceava nr. 2, Complex - Restaurant Brotăcei, strada Adamclisi nr. 6, Piața Brotăcei și strada Suceava nr. 4, bloc U3 și zona Centru, cu strada Ferdinand de la nr. 20 la nr. 36, strada Ion Lahovary de la nr. 2 la nr. 8 și strada General Manu de la nr. 1 la nr. 11. 
În restul județului, între orele 8,30 și 16,00, sunt anunțate întreruperi în localitatea Techirghiol, pe străzile Eroilor, dr. Tătăran, Oituz, George Coșbuc, Costache Negri, Maior Șonțu, Alexandru Vlahuță, Mărăști, Ecaterina Teodoroiu, Griviței și Nicolae Titulescu, în localitatea Horia, pe străzile Agromec, Cireșului, Dealului, Derdelușului, Derelei, Dispensarului, Eroilor, Florilor, Frunzelor, Liniștii, Gospodarilor, Muică, Morilor, Nucilor, Principală, Salcâmilor, Școlii, Veteranilor, Viilor și Vișinilor. 
De asemenea, între orele 8,30 și 18,30, vor fi întreruperi în localitatea Hârșova, pe DN2A și IAS Ferma și între orele 8,00 și 15,00, în localitatea Valu lui Traian, pe străzile Mihai Eminescu, Hasancea, București, Islazului, Semănătorului, Pădurii, Theodor Aman, Împărat Traian și Ion Creangă.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei